SCOOT AND RIDE

De toffe steps van Scoot and Ride, bij ons voor de beste beschikbare prijs!
Wie kent ze bijna niet, de Scoot and Ride Highwaykick Steps. Deze loopfietsjes zijn van zulke degelijke kwaliteit gemaakt dat ze bijna niet stuk te krijgen zijn. Wij zijn al jaren een verkoper van dit toffe merk en sinds kort kan je ze ook als consument bij ons bestellen.

Verschillende toffe modellen

  • Highwaykick 1 - Voor 1 tot 3 jaar
  • Highwaykick 2 - Voor 2 tot 3 jaar
  • Highwaykick 3 - Voor 3 tot 6 jaar
  • Highwaykick 5 - Voor 5 tot 10 jaar

Scoot and Ride Highwaykick 1
Deze is een van de leukste stepjes die er op dit moment is. De Scoot and Ride Highwaykick 1 is een step en loopfiets in één. Wanneer je kindje groter wordt, kan je kindje de Scoot and Ride omvormen tot een leuke step. Draai eenmaal aan het zitje en tover deze leuke step om tot een step. Hierdoor groeit de step met je kleintje mee. Niet alleen erg handig maar ook nog eens duurzaam in gebruik. Daarnaast beschikt deze step over kantelbeveiliging, die voorkomt dat het fietsje naar voren kantelt Avonturen beleven met deze step kan van ongeveer 1 tot 3 jaar.

Scoot and Ride Highwaykick 2

Met deze supercoole Highwaykick 2 step van Scoot and Ride stept je kindje nooit meer alleen! Deze step heeft namelijk een leuk opbergmandje voorop. Hierin neemt je kleintje zijn of haar beste vriendje mee op avontuur, óf neemt je kindje gevonden schatten mee terug naar huis.

Naast de opbergmogelijkheden voor snackjes, vriendjes en schatten heeft deze step ook opvallende LED verlichting in de wieltjes én is een deel van de stang is reflecterend. Hierdoor valt je kindje goed op wanneer het begint te schemeren. Je kleine zal op deze step zijn/haar evenwicht niet gauw verliezen: de step heeft namelijk 2 voorwielen waardoor deze altijd stevig staat. Ook is de step uitgerust met grote, schokabsorberende wielen voor een fantastische wegligging.

Scoot and Ride Highwaykick 3
Deze super stoere step, uitgerust met LED lampjes in de wielen, zal je Koter uren lang (buiten)speelplezier geven. De Highwaykick 3 step van Scoot and Ride is geschikt voor kindjes vanaf 3 tot ongeveer 7/8 jaar. Doordat de step 2 voorwielen heeft, zal je kleintje op deze step het evenwicht niet gauw uit balans halen. Het anti-slip deck zorgt voor een veilige grip waardoor je Koter niet zomaar uit zal glijden. De rem op het achterwiel is gemakkelijk te bedienen.

Daarnaast beschikt de step over een 'Safety-Pad', een kantelbeveiliging tussen de voorwielen die voorkomt dat de step naar voren kan kantelen. Is de step te klein geworden omdat je kleintje groeit als kool? Geen probleem! Het stuur van de Highwaykick 3 is in hoogte verstelbaar van 62 tot 82 cm. Hierdoor is de step te gebruiken voor Koters van ongeveer 96 tot 120cm. Wil je de step meenemen naar het park of even makkelijk opbergen? Dat kan eenvoudig, deze step is namelijk zeer compact op te vouwen.

Scoot and Ride Highwaykick 5
Je kleine zal uren (buiten)speelplezier beleven met de Highwaykick 5 step van Scoot and Ride! Deze mooie step is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Deze luxe, lichtgewicht step is uitgerust met LED lampjes in de wielen. Je kleine zal op deze step zijn/haar evenwicht niet gauw verliezen: de step heeft namelijk 2 voorwielen waardoor deze altijd stevig staat. Ook is de step uitgerust met grote, schokabsorberende wielen voor een fantastische wegligging.

Het antislip platform van de step zorgt ervoor dat je kind niet zomaar uit zal glijden en de rem op het achterwiel is altijd gemakkelijk te bedienen. Het stuur van de Highwaykick 5 is in hoogte verstelbaar van 63 tot 93 cm en groeit hierdoor letterlijk met je kind mee. De step is geschikt voor kinderen met een lengte van 118 tot 180 cm. Gebruikt je kleine de step even niet of wil je hem meenemen onderweg? Geen probleem! Met een druk op de knop maak je de stuurstang gemakkelijk los van de base en neem je 'm zo mee!

 

Voor alle soorten steps geldt = Uren stepplezier gegarandeerd!
 

Voordelen van All Smiles

  • 🚚  gratis pakket verzending boven €50,-
  • 🕒  voor 23:59, direct verzonden
  • 📦  degelijk verpakt
  • 👨‍👩‍👧‍👦  klein familiebedrijf
  • 🏬  eigen voorraad
© 2020 - 2023 ✅ .:. All Smiles | sitemap | rss