SWEET DREAMERS

Ewan is terug
Terug van weggeweest, Ewan het Droomschaap. De meest verkochte baby whitenoise knuffel die er is op de markt. Gelukkig na jaren van inspanning om bij de EU de import vergunning te regelen na de brexit is het nu toch eindelijk gelukt.
Ewan kan weer pronken in het babybedje. Voor de moeders/vaders die hem niet konden kopen onze excuses! Voor de verse moeders/vaders van nu, gelukkig is hij er weer!

De beste whitenoise knuffel
Ewan is al jaren de best verkochte witte ruis knuffel in de wereld, met over een miljoen exemplaren te hebben verkocht en een gemiddelde beoordeling van een 9+ kan je enkel spreken over een top werkend schattig schaapje. Met jaren van doorontwikkeling is er een topper voor elke baby ontwikkeld.

Ewan is baby's beste vriend
Welke kleine hummel wilt niet opgroeien met Ewan, door zijn speciale 4 of 5 geluidjes (afhankelijk van model) en het hypnotiserende rode lampje, valt elke baby praktisch binnen aanzienlijke tijd in slaap. Ewan boots de ervaring welke de baby heeft gehad in de baarmoeder na en vind dit zo geruststellend dat de baby er rustig van wordt. Zo wordt slapen weer een heerlijkheid inplaats van een stressvolle stituatie omdat mama of papa niet in de buurt is. Met Ewan is de baby en je mama of papa blij!

Ideaal cadeau of babyshower geschenk
Ewan wordt geleverd in een prachtige giftbox en is altijd een perfect geschenk voor misschien wel jezelf/en je baby als voor (aanstaande) andere mama's en papa's! Ook wordt het regelmatig gegeven aan opa's of oma's om duidelijk te maken dat er een kleinkind op komst is. Een schaap neerleggen op locaties waar de kleine hummel vaak verblijft is geen overbodige luxe natuurlijk!

Ewan is klaar voor de start
Alle Ewan's zijn volledig gemonteerd in de doos en behoeven enkel batterijen. Deze zijn mee te bestellen via onze website, zo sta je nooit zonder batterijen! Wij raden aan om altijd oplaadbare batterijen te bestellen.

Wil jij ook betere nachten? Zelf en de baby lekker uitgeslapen aan de dag beginnen? 
Dan raden wij Ewan het Droomschaap vandaag nog aan!

Geen resultaten gevonden. Probeer andere filters te gebruiken.

Voordelen van All Smiles

  • 🚚  gratis pakket verzending boven €50,-
  • 🕒  voor 23:59, direct verzonden
  • 📦  degelijk verpakt
  • 👨‍👩‍👧‍👦  klein familiebedrijf
  • 🏬  eigen voorraad
© 2020 - 2023 ✅ .:. All Smiles | sitemap | rss