FULFILMENT

Fulfilment is het uitbesteden van de logistiek van de webshop aan een gespecialiseerd bedrijf welke beter en sneller verstuurd dan jezelf kan faciliteren

FULFILMENT
Wij doen voor meerdere webshops hun huidige vervoer en opslag regelen. Aangezien wij met vele vervoerders samenwerken en door het grote aantal pakketten per maand een grotere order hoeveelheid hebben per jaar kunnen wij goedkoper verpakkingsmateriaal en betalen wij minder per pakket aan verzendkosten. 

Meestal is het voordeliger om deze handelingen door ons te laten uitvoeren als dit zelf te doen.

PERSOONLIJKE BENADERING
Bij ons is het mogelijk om vergaande personalisatie toe te passen, denk hierbij aan het toevoegen van flyers of cadeautjes bij een bestelling. Ook is inpakken in cadeaupapier mogelijk. 

PALLETOPSLAG
Wij hebben een magazijn van 1600m2 waar we over de 500 pallets kunnen plaatsen. Wil je voor een grote webshop de logistiek uitbesteden dan kunnen wij dat zeker faciliteren.

BEREIKBAARHEID
Wij zijn bereikbaar voor onze B2B klanten per mail, whatsapp en telefoon. Dit is iets waar vele andere fulfilmentbedrijven in tekort schieten. Wij hebben hierin een andere benadering als andere fulfilmentbedrijven.

PRIJZEN
Wij hebben een kleine tarieven structuur welke zeer simpel te begrijpen en toepasbaar is. Wij zullen u na een informatief gesprek telefonisch en/of op onze locatie graag meer vertellen over onze dienstverlening en onze tarieven met betrekking tot fulfilment.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze zakelijke website (b2b)
www.webshopfulfilmenthellevoetsluis.nl 

Voordelen van All Smiles

  • 🚚  gratis pakket verzending boven €50,-
  • 🕒  voor 23:59, direct verzonden
  • 📦  degelijk verpakt
  • 👨‍👩‍👧‍👦  klein familiebedrijf
  • 🏬  eigen voorraad
© 2020 - 2023 ✅ .:. All Smiles | sitemap | rss