ZWEMBAD / JACUZZI

Wij zijn al jaren verkoper in de zomer van verschillende zwambaden, jacuzzi's en accessoires voor zwembad of jacuzzi. We hebben een ruime ervaring van het versturen van deze soms grote artikelen.

All Smiles is de Zomerspecialist
Kleine zwembaden van 300x200 of hele grote zwembaden. Verschillende jacuzzi's van 4 personen tot wel 7 a 8 persoons! Bij All Smiles vind je altijd wel een lekker zwembad of Jacuzzi voor de beste prijs. bij ons koop je vanaf nu direct vanuit de groothandel, wij richten ons normaal niet op consumenten.

Eigen merk
Wij hebben van de zwembadfilters twee eigen merken. Djust A Ding, dit zijn herbruikbare blauwe filters die passen in de doorgaande Bestway en Intex zwembadpompen. Daarnaast hebben we ook zomerse artikelen vanuit "All Smiles" denk aan parasolvoet houders, ophangsysteem voor schaduwdoeken, filterbollen voor grote zwembadpompen en speciale filters voor jacuzzi's. Wij zijn expert in de zomerse artikelen en hebben voor deze artikelen gezocht voor de beste kwaliteit.

Intex Zwembadfilters
Wij hebben praktisch het gehele jaar voorraad van alle soorten Intex filters, denk aan Type A, H en S1 deze zijn het gehele jaar ruim voorradig en beschikbaar.

Jacuzzi's van het merk Bestway
Wij hebben al jaren een uiteenlopend assortiment van de Bestway jacuzzi's deze zijn meestal allemaal voorradig. Wij leveren deze jacuzzi's allemaal uit met palletleveringen (alleen binnen NL, en net de waddeneilanden). Wil je een jacuzzi voor een goede prijs? Dan zit je bij ons aan het juiste adres.

Kijk snel verder voor meer informatie en ons gehele aanbod.

Voordelen van All Smiles

  • 🚚  gratis pakket verzending boven €50,-
  • 🕒  voor 23:59, direct verzonden
  • 📦  degelijk verpakt
  • 👨‍👩‍👧‍👦  klein familiebedrijf
  • 🏬  eigen voorraad
© 2020 - 2023 ✅ .:. All Smiles | sitemap | rss