VERZENDEN

Vóór 23:59 uur besteld op een werkdag is de volgende werkdag in huis ! Wij verzenden bestellingen van maandag t/m vrijdag. Mocht je een bestelling in het weekend plaatsen (of vrijdag na 23:59 uur) dan kunnen wij deze op de eerstvolgende werkdag (maandag) aanbieden bij Trunkrs of Packs. Als je bestelling is geplaatst en de betaling is door ons ontvangen, dan maken wij de bestelling klaar voor verzending. Wij verzenden dus bestellingen die geplaatst zijn op een werkdag vóór 23:59 uur nog dezelfde dag met Packs en/of Trunkrs. Dit natuurlijk met uitzondering van gepersonaliseerde bestellingen, daarvoor geldt doorgaans: Voor 11:00 besteld, de volgende werkdag in huis.

Bij een bestelling van boven de € 50,00 berekenen wij geen verzendkosten in Nederland en België. 

De verzendkosten zijn gerelateerd aan het volume/gewicht en de waarde van het bestelde artikel/de bestelde artikelen.
Palletzendingen met grote dozen zoals jacuzzi's zijn altijd 39.- euro verzendkosten en kunnen niet gatis zijn.

Nederland
Pakketpost via Packs/Trunkrs | € 4,95 | levertijd 1 werkdag (met track&trace) (dus volgende dag in huis voor NL*)

De levertijden zoals vermeld zijn indicatief en vallen buiten onze invloed en verantwoordelijkheid. Je ontvangt de track & trace gegevens na 23:59 per e-mail.  Let op: kijk ook even goed in je spambox. De orderbevestiging en/of track & trace gegevens kunnen in je spambox terecht zijn gekomen. Let ook altijd goed op dat je het juiste mail adres opgeeft bij het bestellen ! 

Verzenden naar België

België zendingen worden door GLS of Trunkrs één keer aangeboden op het opgegeven afleveradres en indien er niemand aanwezig is (het pakket kan ook bij buren worden afgeleverd, de bezorger laat dan een briefje achter in de brievenbus (dit is dan ook zichtbaar in de track & trace gegevens)), het pakket wordt daarna weer mee terug genomen door de bezorger en op het depot in bewaring genomen. Op het briefje dat de bezorger heeft achterglaten staat een code, met deze code kan je een nieuwe bezorging aanvragen. De levertijd van verzending naar België is 1 werkdag, met soms een pakket welke op 2 werkdagen pas wordt afgeleverd.

Zelf ophalen?
Het is mogelijk om je bestelling af te halen bij All Smiles. Hierover kun je contact met ons opnemen. Let op: wij hebben geen winkel en/of showroom. Maar het is wel mogelijk om de artikelen te bekijken bij het afhalen.


KLANTENSERVICE

Algemene Voorwaarden - Aansprakelijkheid - Overmacht - Garantie 
Prijzen - Bestellen - Betalen - Verzenden - Uitverkocht - Pre Orders
Retourneren - Mancolevering - Klachten - Privacy - Contact

Voordelen van All Smiles

  • 🚚  gratis pakket verzending boven €50,-
  • 🕒  voor 23:59, direct verzonden
  • 📦  degelijk verpakt
  • 👨‍👩‍👧‍👦  klein familiebedrijf
  • 🏬  eigen voorraad
© 2020 - 2023 ✅ .:. All Smiles | sitemap | rss