PRIJZEN

Alle prijzen op All Smiles zijn in euro’s vermeld, en deze prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten. Ook voor zakelijke klanten zijn deze prijzen dusdanig vermeld. De verzendkosten worden in het winkelmandje toegevoegd aan de bestelling.  Boven de €50,- orderwaarde inclusief 21% BTW is er sprake van gratis verzending in Nederland, Belgie en Duitsland. (Alleen de waddeneilanden in Nederland & Duitsland wordt er €6,50 exclusief BTW aanvullend gerekend.)

Palletzendingen zijn uitgesloten van gratis verzending, een palletzending is 39,- en is verplicht bij alle jacuzzi's en grote zwembaden.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Deze gelden niet voor lopende/openstaande orders. Zodra de order geplaatst is blijft de prijs voor deze betreffende order vast staan.

De aanbiedingen op de website van All Smiles zijn alleen geldig zolang de voorraad strekt, aanbiedingen kunnen korter of langer duren bij succes of geen succes van een actie.

Alle teksten zijn met zorg samengesteld door All Smiles. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele tik-, zet- of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs wordt vermeld. Wij hanteren altijd de adviesverkoopprijzen van leveranciers als eventuele vanaf prijs. Als er geen adviesprijs wordt gecommuniceerd door een leverancier bepalen wij onze eigen vanaf prijs.

Bij foutieve prijzen wordt de klant per e-mail op de hoogte gebracht en heeft de klant het recht de order kosteloos te annuleren. Wij zijn echter niet gebonden aan levering. Mocht er geleverd zijn door All Smiles voor een onrealistische prijs, dan zal All Smiles een verzendlabel aanleveren waarbij de klant het artikel kostenloos kan retourneren en zal de koopovereenkomst door All Smiles met terugwerkende kracht worden ingetrokken/geannuleerd. 

De klant zal dit pakket natuurlijk zorgvuldig inpakken en bij al in gebruikname All Smiles hier over informeren zodat All Smiles gezamelijk met de klant kan zoeken naar een passende oplossing.


 

KLANTENSERVICE

Algemene Voorwaarden - Aansprakelijkheid - Overmacht - Garantie 
Prijzen - Bestellen - Betalen - Verzenden - Uitverkocht - Pre Orders
Retourneren - Mancolevering - Klachten - Privacy - Contact

 

Voordelen van All Smiles

  • 🚚  gratis pakket verzending boven €50,-
  • 🕒  voor 23:59, direct verzonden
  • 📦  degelijk verpakt
  • 👨‍👩‍👧‍👦  klein familiebedrijf
  • 🏬  eigen voorraad
© 2020 - 2023 ✅ .:. All Smiles | sitemap | rss